Jedan je AUTOSELEKT

Autoselekt Vredi da se zna da poslednjih nekoliko godina, bar 2-3 puta godišnje neko pokuša da napravi nešto što bi izgledom i funkcijom podsećalo na originalni proizvod AUTOSELEKT pa mu dodele ime sa prefiksom “Auto” i još odrede cenu pretplate istu kao što su naše pretplate 🙂

Autoselekt baza podataka za ligu England 4. izgleda umanjeno ovako, jer na slici ne bi drugačije stala 🙂

Tek kad neko uspe da napravi ovakve baze podataka za ukupno 52 lige i kad uspe da ih na vreme odžava, ažurira i hrani samo ispravnim i najkvalitetnijim podacima, tek onda možemo očekivati da je taj neko na pravom putu i može doći do ispravne prognoze !!!

Nažalost znamo da nije svako u mogućnosti da u ovoj krizi plaća još i pretplatu za Autoselekt, ali oni koji to već godinama rade znaju da je isplatljivo, jer kod pravilnog korišćenja i “čitanja” prognoze iz programa Autoselekt uspeh u kladjenju je zagarantovan i već u prvih nekoliko dana pretplate Autoselekt kvalitetnim prognozama pretplatniku donosi višestruko veću zaradu od same pretplate.

U svakom slučaju razmislite da li ćete se prilikom odluke o pretplati odlučiti za originalnu verziju programa Autoselekt ili će to biti bleda kopija za istu cenu !!!

 

One comment

  1. Svako ko podeli ovaj status klikom na: FB, Twitter, G+ ili Linkedin može se javiti na e-mail i dobiće password za bilo koju ligu po želji ili još bolje password za sve lige ovog vikenda ako ovaj post podeli na najmanje 3 društvene mreže !!!
    Pa malo li je u ovoj krizi ? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *